herkkureseptit.fi logo

Pasha Resepti

Valmisteluaika 25 mins
Lepoaika 12 hrs
Kokonaiskesto 12 tuntia 25 minuuttia
Kypsennysmenetelmä: Sanasto
Keittiö: Suomalainen
Reseptikurssi: Jälkiruoat
Vaikeusaste: Keskivaikea
Kypsennyslämpötila: 4  C
Annokset: 6
Arvioitu hinta (€): $  6
Kalorit: 1920
Paras kausi: Kevät
Ainekset
  • 500 g rahkaa (maitorahka, hyvin valutettu)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 100 g voita (pehmeää)
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl tomusokeria
  • 2 keltuaista
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1/2 dl mantelirouhetta
  • 1/2 dl rusinoita tai kuivattuja hedelmiä
  • Hyppysellinen suolaa
Ohjeet
  1. 1

    Vaahdota voi ja sokerit kuohkeaksi. Lisää keltuaiset yksitellen.

  2. 2

    Lisää rahka, kerma, sitruunamehu ja kuori. Sekoita tasaiseksi.

  3. 3

    Lisää vaniljasokeri, mantelirouhe ja rusinat. Sekoita varovasti.

  4. 4

    Vuoraa pashamuotti tai siivilä sideharsolla ja kaada seos siihen.

  5. 5

    Aseta paino päälle ja valuta yön yli jääkaapissa (12 h).

  6. 6

    Kumoa tarjoiluvadille ja koristele manteleilla, rusinoilla tai sitruunankuorella.

     

Nutrition Facts

Annoksia 6

Annoskoko 160g


Määrä per annos
Kalorit 320kcal
% päivittäisestä arvosta *
Rasvoja yhteensä 22g34%
Tyydyttynyt rasva 13g65%
Kolesteroli 85mg29%
Natrium 50mg3%
Kalium 180mg6%
Hiilihydraatteja yhteensä 19g7%
Ravintokuitu 0.5g2%
Sokerit 17g
Proteiini 8g16%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Avainsanat: pasha resepti,pääsiäisen jälkiruoka,suomalainen pasha,perinteinen pasha resepti,rahkajälkiruoka,pääsiäisresepti,pasha ohje,pääsiäisen makea resepti,
Lue se verkossa: https://herkkureseptit.fi/reseptit/pasha-resepti/

Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!