Valmista bechamelkastike

Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi.
Lisää lämmin maito vähitellen koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää juustoraaste (sekä kananmuna, jos käytät).
4 Kokoa moussaka

Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
Lado vuokaan kerroksittain :
-
ensin kerros munakoisoja,
-
sitten puolet jauhelihakastikkeesta,
-
uusi kerros munakoisoja ja loput kastikkeesta,
-
ja lopuksi bechamelkastike päälle.
Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta.
5 Paista uunissa

Kypsennä 180 °C:ssa noin 45 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea ja rapea.
Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua, jotta kerrokset asettuvat.
Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!