Lisää mausteet ja sitruuna

Lisää murskattu valkosipuli, suola, pippuri ja purista joukkoon sitruunamehua.
Sekoita varovasti, jotta maut leviävät tasaisesti, mutta älä paista liikaa – kesäkurpitsan tulee pysyä mehevänä.
4 Viimeistele juustolla
Ota pannu liedeltä ja ripottele päälle raastettua parmesaania.
Anna sen sulaa hetken, jotta saat kermaisen ja täyteläisen pinnan.
5 Koristele ja tarjoile
Koristele annos tuoreella basilikalla tai persiljalla.
Tarjoile heti lämpimänä – lisukkeena, pastan kanssa tai sellaisenaan kevyenä kasvisruokana.
Annoksia 4
Annoskoko 200g
- Määrä per annos
- % päivittäisestä arvosta *
- Rasvoja yhteensä 12g19%
- Tyydyttynyt rasva 2g10%
- Kolesteroli 5mg2%
- Natrium 160mg7%
- Kalium 480mg14%
- Hiilihydraatteja yhteensä 6g2%
- Ravintokuitu 2.5g10%
- Sokerit 3.8g
- Proteiini 4g8%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Avainsanat:
kesäkurpitsa resepti, paistettu kesäkurpitsa, uunikesäkurpitsa, kesäkurpitsapihvit, kasvisruoka, kevyt resepti, terveellinen salaatti, suomalainen keittiö
Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!