Suurella kulholla sekoita kanan suikaleet oliiviöljyn, paprikan, valkosipulijauheen, sipulijauheen, suolan, pippurin ja Provencen yrttien kanssa. Lisää sitruunamehu ja sekoita hyvin. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia, jotta maut sekoittuvat.
Kypsennys:
2 Kuumenna paistinpannussa hieman öljyä keskilämmöllä. Lisää marinoidut kanan suikaleet ja kypsennä noin 5–7 minuuttia, kääntäen puolivälissä, kunnes ne ovat kullanruskeita ja hyvin kypsiä.
Tarjoilu:
3 Ota kanan suikaleet pannulta ja anna niiden levätä muutama minuutti. Tarjoile lämpimänä, koristeltuna silputulla tuoreella persiljalla.
Annoksia 4
- Määrä per annos
- % päivittäisestä arvosta *
- Rasvoja yhteensä 15g24%
- Tyydyttynyt rasva 3g15%
- Kolesteroli 75mg25%
- Natrium 450mg19%
- Kalium 380mg11%
- Hiilihydraatteja yhteensä 2g1%
- Ravintokuitu 0.5g2%
- Sokerit 1g
- Proteiini 33g66%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Avainsanat:
kanan fileesuikale, fileesuikale, kanaruoka, kana, helppo resepti, nopeat reseptit, terveellinen ruoka, proteiinipitoinen, suomalaine ruoka
Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!