herkkureseptit.fi logo

Halloumi Resepti

halloumi resepti
Valmisteluaika 5 mins
Kypsennysaika 8 mins
Kokonaiskesto 13 minuuttia
Kypsennysmenetelmä: Paistaminen
Keittiö: Välimerellinen
Reseptikurssi: Lounas, Päivällinen
Vaikeusaste: Helppo
Kypsennyslämpötila: 200  C
Annokset: 2
Arvioitu hinta (€): $  6
Kalorit: 300
Paras kausi: Kesä, Kevät
Ainekset
  • 200 g halloumi-juustoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • Puolikkaan sitruunan mehu
  • Tuoretta jauhettua mustapippuria
  • tuoreita yrttejä, kuten minttua, persiljaa tai basilikaa (Valinnainen)
Ohjeet
  1. 1

    Leikkaa halloumi noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi.

  2. 2

    Kuumenna paistinpannu (pinnoitettu tai grillipannu) keskilämmöllä ja lisää tilkka oliiviöljyä.

  3. 3

    Paista halloumiviipaleita 2–3 minuuttia per puoli, kunnes pinta on kullanruskea ja rapea ja sisus pysyy pehmeänä.

  4. 4

    Pirskottele päälle sitruunamehua ja mausta kevyesti mustapippurilla.

  5. 5

    Tarjoile heti, koristeltuna tuoreilla yrteillä.

Nutrition Facts

Annoksia 2

Annoskoko 100g


Määrä per annos
Kalorit 300kcal
% päivittäisestä arvosta *
Rasvoja yhteensä 23g36%
Tyydyttynyt rasva 15g75%
Kolesteroli 80mg27%
Natrium 700mg30%
Kalium 50mg2%
Hiilihydraatteja yhteensä 2g1%
Sokerit 0.5g
Proteiini 20g40%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Avainsanat: halloumi,
Lue se verkossa: https://herkkureseptit.fi/reseptit/halloumi-resepti/

Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!