Tee kastike

Sekoita suuressa kulhossa majoneesi, kermaviili (tai jogurtti), etikka tai sitruunamehu, sokeri, suola ja mustapippuri.
Sekoita, kunnes kastike on tasainen ja hieman kuohkea.
3 Yhdistä ainekset
Lisää kulhoon kaali, porkkana, sipuli ja omena.
Sekoita varovasti, kunnes kaikki kasvikset ovat kauttaaltaan kastikkeen peitossa.
4 Anna tekeytyä

Peitä kulho ja anna coleslaw’n levätä jääkaapissa vähintään 60 minuuttia ennen tarjoilua.
Tänä aikana maut tasaantuvat ja rakenne muuttuu rapeasta mehukkaaksi.
5 Tarjoile ja nauti
Sekoita vielä kerran ennen tarjoilua.
Koristele halutessasi tuoreella persiljalla tai ruohosipulilla.
Tarjoile grilliruoan, hampurilaisten, kanan tai kalojen lisukkeena.
Coleslaw maistuu usein vielä paremmalta seuraavana päivänä – se säilyy jääkaapissa 2 päivää ilmatiiviissä rasiassa.
Annoksia 4
Annoskoko 200g
- Määrä per annos
- % päivittäisestä arvosta *
- Rasvoja yhteensä 19g30%
- Tyydyttynyt rasva 2.5g13%
- Kolesteroli 10mg4%
- Natrium 180mg8%
- Kalium 420mg12%
- Hiilihydraatteja yhteensä 11g4%
- Ravintokuitu 3.2g13%
- Sokerit 6g
- Proteiini 2.5g5%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Avainsanat:
coleslaw resepti, kaalisalaatti, majoneesisalaatti, amerikkalainen salaatti, grillilisuke, raikas salaatti, kesäsalaatti, helppo resepti,
Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!