Keittäminen (bagelin salaisuus)

Kiehauta suuressa kattilassa vesi ja lisää siihen hunaja tai sokeri.
Keitä bagelit 2 kerrallaan, noin 45 sekuntia per puoli.
Nosta reikäkauhalla ja valuta liinan päällä.
Tämä vaihe tekee bagelista sisältä pehmeän ja pinnalta kiiltävän
5 Paistaminen uunissa

Kuumenna uuni 200 °C.
Aseta bagelit leivinpaperilla vuoratulle pellille.
Voitele keltuaisella ja ripottele päälle halutessasi siemeniä.
Paista 20–22 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita
6 Jäähdytys ja tarjoilu
Anna bagelien jäähtyä ritilällä noin 10 minuuttia.
Nauti lämpiminä tai paahdettuina – esimerkiksi täytettynä lohella ja tuorejuustolla, avokadolla ja kananmunalla tai makeana hunajan ja voin kera.
Annoksia 6
Annoskoko 100g
- Määrä per annos
- % päivittäisestä arvosta *
- Rasvoja yhteensä 2.1g4%
- Tyydyttynyt rasva 0.3g2%
- Natrium 460mg20%
- Kalium 110mg4%
- Hiilihydraatteja yhteensä 55g19%
- Ravintokuitu 2.3g10%
- Sokerit 4g
- Proteiini 9g18%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Avainsanat:
Bagel Resepti,
Kiitos lukemisesta ja tuestanne! Kiinnostuksenne innostaa meitä jakamaan lisää herkullisia reseptejä. Nähdään pian keittiössä!